Narlısaray İlkokulu

WEB https://narlisarayilkokulu.meb.k12.tr
Adres : NARLISARAY MAH. SÜLEYMAN DEMİREL CAD. NARLISARAY ORTAOKULU BLOK NO: 1/1 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN
VİZYON : Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, •Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, •Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, •Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, •Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak •Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı kılan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyini artıran bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanunu’nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08.40 - 14.30
Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Servis : ÖĞRETMEN ÖZEL SERVİSİ BULUNMAKTADIR
Ulaşım : OKULA ULAŞIM ÖĞRETMEN ÖZEL SERVİSİ YA DA ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : VEZİRKÖPRÜ DURAĞAN KARAYOLUNUN 19. KM´SİNDE , ANAYOLUN SOL TARAFINDA YER ALMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 129 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 19 KM
Kontenjan Bilgileri : 0
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0
Okulun Sınav Başarı Durumu : 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 0
Sportif Etkinlikler : 0
Bilimsel Etkinlikler : 0
Proje Çalışmaları : 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 0
Diğer Hususlar : İLKOKUL İLE ORTAOKUL AYNI BİNADA HİZMET VERMEKTEDİR.